Investering i ejendom med kontor og lager

Ejendommens beliggenhed: Kochsgade 31, 5000 Odense C.

 

I området omkring det gamle Skibhuskvarter, der byder på et fantastisk miks af boliger, friarealer, gamle industriejendomme, nye og moderne indkøbsfaciliteter samt flere specialforretninger, er denne investeringsejendom ejendom beliggende.

Med kun 10 minutters gang fra det centrale Odense og det trafikale knudepunkt, Odense Banegårdscenter samt den kommende byfornyelsesstruktur omkring Thomas B. Thriges Gade, er man i første parket til byens kommende udvikling og sikret gode adgangs- og parkeringsforhold, bl.a. qua det store areal i midten af ejendommen, som anvendes til p-plads og enkelte garager.

Ejendommen er opført i 1915 til den gamle fynske knallert- og cykelfabrikant, SCO, men har også i nyere tid huset TDC, Vester Kopi og CCS Træningscenter. Bygningerne er opført over flere perioder, og fremtræder dermed i forskellig arkitektonisk kvalitet. Den nuværende anvendelse og indretning er meget forskellig i de enkelte bygninger, og synliggør dermed de utallige muligheder ejendommen indeholder.

Bygning A og B er indrettet som moderne kontorhotel med flere typer af virksomheder, både hvad angår branche og størrelse, og er tæt på fuldt udlejet. De oprindelige og resterende værksteder befinder sig i bygning E og F, der umiddelbart er ledige, dog er 1. salen udlejet til By Bräuner.

 

De største og absolut enkeltstående lejemål befinder sig i bygning C og D, som husede tidligere omtalte lejere. Indretningen er fleksibel og moderne med cellekontorer i varierende størrelser, møde- og konferencefaciliteter, personale- og velfærdslokaler såvel som receptionsområde og kundeindgang fra Kochsgade. Træningsfaciliteterne befinder sig på de to øverste etager i bygning D, og øverst i bygning C holder virksomheden Scape Technologies til, og her er indretningen er meget lækkert udført med synlige spær og bjælker samt trægulve.

Med udgangspunkt i placering, tilgængelighed og bymidtens udvikling samt de talrige muligheder som netop denne ejendom byder på, får ny(e) ejer/lejere mulighed for at profilere sig og skabe deres egen identitet. Med lejemål i størrelsen 40 m² og opefter er der plads til virksomheder med forskellige behov, og de fleksible rammer kan indrettes til både almindelig kontorvirksomhed og mere kreative miljøer i åbne kontorlandskaber, og er ideelle som firmadomicil.

 

Kontant udbudspris: 30.800.000 kr.
Startafkast: 17,6 %

Se den her!

------------------------------------------------------------------------------

Vil De vide mere om ovenstående udlejningsejendom, er De velkommen til at kontakte os.

Læs mere om udlejningsejendomme hos Lokalebasen.dk.

Lokalebasen.dk er en portal for investeringsejendomme beliggende på Østerbro i København. Vi har specialiseret os indenfor følgende områder: 

 

  • Investeringsstrategi, porteføljeudvikling og pleje af ejendomssøgning
  • Ejendomsvurdering
  • Finansieringsstrategi i forbindelse med investering i udlejningsejendom
  • Rådgivning vedr. selskabshandel
  • Sale and leasebackhandler
  • Sparring ved projektudvikling
  • Research og markedsanalyse
  • Udarbejdelse af due diligence samt forhandling og processtyring i forbindelse med ejendomshandel