Invester har opkøbt 21.000kvm udlejningsejendom

Invester har opkøbt 21.000kvm udlejningsejendom

En større dansk investor har netop købt en af de attraktive investeringsejendomme på det eftertragtede Islands Brygge. Den tidligere familieejede ejendom er på ikke mindre end 21.000 kvm, og prisen beløb sig på omkring 300 millioner. Bygningen skal nu anvendes til primært til boligudlejning. Dette oplyser Estatemedia.dk

Flere familieejede investeringsejendomme sælges

Ejendommen er en karré i klassisk stil, der består af 234 boliglejemål og 32 erhvervslejemål, og har i mange år været familieejet. De mange lejemål og beliggenheden gør, at der er tale om en yderst attraktiv investeringsejendom. Ejendommen er blot en blandt mange familieejede investeringsejendomme, der i denne tid bliver solgt. Der er, ifølge Etstatemedia.dk, en tydelig tendens til at flere familieejede investeringsejendomme sælges netop nu. Dette skyldes blandt andet de gunstige vilkår på markedet i denne tid. I mange familier, der står over for et kommende generationsskift, er de yngre generationer ikke nødvendigvis interesseret i at overtage familiens investeringsejendomme på sigt. Dermed giver det god mening for mange, at sælge en eller flere af familiens investeringsejendomme netop nu, så der opnås størst mulig gevinst.

Investeringsejendomme er hjerteblod

For familier, der i mange år har ejet en eller flere investeringsejendomme, er disse ejendomme ikke kun økonomiske investeringer – det er hjerteblod. Derfor sker det også hyppigt, når disse investeringsejendomme skal sælges, at familierne stiller meget anderledes krav end de typiske sælgere. Når det gælder denne slags investeringsejendomme, skal prisen selvfølgelig være fordelagtig, men herudover stiller familierne ofte også krav om et bestemt værdisæt hos den kommende køber. Der er dermed meget mere end blot økonomi i spil. Disse investeringsejendomme har i mange familier været et livslangt projekt, og ofte er ejendommen blevet drevet med et bestemt mål og efter helt klare værdier. Når ejendommene skal ud af familiens eje, lægger mange derfor vægt på, at køber skal have nogenlunde samme profil og de samme værdier.