Super udlejningsejendom sælges

 

Ejendommens beliggenhed: Frue Kirkeplads, 8000 Aarhus C.

Fantastisk og unik investeringsejendom sælges

Fantastisk og attraktiv beliggenhed på den smukke Frue Kirkeplads, midt i Aarhus, tæt på indkøbsfaciliteter (Magasin 200 m), buslinjer (stort set samtlige i Magasins gård), Aaboulevarden med restauranter og cafeer (150 m), Lille Torv og Store Torv (150 m). Dansk Kvindesamfunds Hus er en smuk, historisk og velbeliggende udlejningsejendom i Aarhus Centrum og frembyder et godt mix af 48 boliger samt 6 erhvervslejemål. Ejendommen fremstår som et markant "landmark" - pompøs og majestætisk og samtidig stærk og solid. Ejendommen blev i 2002 byfornyet og gennemgribende ombygget og renoveret.

Således har alle boligerne i dag eget køkken og badeværelse og fremstår up-to date og er meget efterspurgte. Mange lejligheder har egen altan og samtlige lejemål har en formidabel kæmpestor(formentlig ca. 150 m²) og skøn fælles møbleret terrasse i 1. sals højde. Boligerne, som er beliggende på etagerne 1-4, entreres fra 2 opgange henholdsvis fra Frue Kirkeplads 1 samt fra Vestergade 24.

På hver etage er der indrettet et lille effektivt vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler. På 4. sal er der et værelse, som husets lejere kan leje til overnattende gæster. Ejendommen er forsynet med elevator, og lejlighederne nås fra fælles gangarealer på hver etage, hvilket giver en helt særlig stemning og hygge og er medvirkende til, at husets beboere opnår en helt særlig integration og fællesskab, for de som ønsker dette.

Ejendommen har fuld kælder med arealer tilhørende erhvervslejemålene, og der er et enkelt ledigt lejemål, som vil være velegnet til arkiv etc. Erhvervslejemålene er først og fremmest Restaurant Lotus, som er en af byens mest populære kinesiske spiserestauranter. Herudover er der en frisørsalon samt 2 kontor-/butikslejemål. Ejendommen fremstår i øvrigt i en generel rigtig god og flot stand. Ejendommen er energimærket med karakteren D. Samlet etageareal: 4.664 m² - heraf 48 boliglejemål og 5 erhvervslejemål Årlige lejeindtægter: kr. 4.135.827,- Store lejereserver Formidabel ejendom Pragtfuld beliggenhed Pris: kr. 89.500.000,- kontant / pr. m² kr. 19.190,-

 

Samlet etageareal: 4664 m²
Stærk investeringsejendom
Afkast 1. år: 2,8 %
Pris: kr. 89.500.000,- kontant

------------------------------------------------------------------------------

Vil De vide mere om ovenstående udlejningsejendom, er De velkommen til at kontakte os.

Læs mere om udlejningsejendomme hos Lokalebasen.dk.

Lokalebasen.dk er en portal for investeringsejendomme beliggende på Østerbro i København. Vi har specialiseret os indenfor følgende områder: 

 

  • Investeringsstrategi, porteføljeudvikling og pleje af ejendomssøgning
  • Ejendomsvurdering
  • Finansieringsstrategi i forbindelse med investering i udlejningsejendom
  • Rådgivning vedr. selskabshandel
  • Sale and leasebackhandler
  • Sparring ved projektudvikling
  • Research og markedsanalyse
  • Udarbejdelse af due diligence samt forhandling og processtyring i forbindelse med ejendomshandel